Начало    
За ПОК
История
Акционери
Финансови отчети
Органи на управление
Посредници
Контакти
Документи
Новини
Защита на лични данни
Речник на термините




 покажи 



Владимир Нечев е новият главен изпълнителен директор на ПОК „ДСК-Родина“ АД

Владимир Нечев е новият главен изпълнителен директор и член на Управителния съвет на ПОК „ДСК-Родина“ АД.  Ръководната позиция е продължение на дългогодишната му кариера в „Банка ДСК” АД –  собственост на унгарската банка ОТП, която е и основен акционер в ПОК „ДСК-Родина“ АД.  

„Доволен съм, че се присъединявам към екипа на пенсионната компания в момент, в който ПОК „ДСК-Родина“ АД се позиционира на трето място по размер на управляваните активи и по брой осигурени лица, и на второ място - в сегмента на допълнителното задължително пенсионно осигуряване.  Амбицията ни е в рамките на следващите две години да изведем Компанията до челна позиция на пазара, както и да подобрим удовлетвореността на нашите клиенти от обслужването и от взаимоотношенията им с нас.”, каза новият главен изпълнителен директор на ПОК „ДСК-Родина“ АД.

Владимир Нечев има 19 години опит в сферата на капиталовите пазари. От 2017 г. той оглавява дирекция „Паричен и капиталов пазар“ в „Банка ДСК” АД, където отговаря за търговията с финансови инструменти. Преди това заема длъжността ръководител на отдел „Финансови инструменти и деривати“ в Инвестбанк АД. Притежава сертификат за брокер на ценни книжа и сертификат за инвестиционен консултант, издадени от Комисията за финансов надзор съответно през 2005 г. и 2006 г. Възпитаник е на Университета за национално и световно стопанство (УНСС) в град София.


   Правила и условия за ползване       За www.dskrodina.bg       OTP Bank.hu   
 © 2013 ДСК Родина